Getro Split: Emmeti zračne zavjese

Emmeti je već dugi niz godina na domaćem tržištu prisutan sa širokom lepezom proizvoda klimatizacije i grijanja. Emmeti-jeve zračne zavjese ugrađene su u velik broj trgovačkih centara od Plodina, Getroa do Mercatora na području cijele Hrvatske. Da je riječ i dalje o kvalitetnom i cijenom konkurentnom proizvodu potvrđuju i nove isporuke ovih zavjesa za potrebe centra Getro u Splitu.

Zračne zavjese u prostorima poslovne namjene, posebno trgovine ili recimo pekare, kod koji je učestalo otvaranje / zatvaranje vrata koja dijele klimatizirani prostor od vanjskog zraka omogućuju rad s otvorenim vratima. Upotrebom zračne zavjese spriječava se prodor toplog zraka u ljetnim mjesecima, odnosno hladnog zraka u zimi, čime se u postiže željena temperatura u najkraćem mogućem roku uz minimalne gubitke. Smanjenjem toplinskih gubitka poslovnih prostora postiže se velika ušteda energije i maksimalni komfor klimatizacije uz nesmetan prolaz ljudi i robe.

Emmeti zračna zavjesa
Emmeti zračna zavjesa

Ove zračne zavjese dostupne su u dimenzijama 90, 120 i 160 cm, u opsegu isporuke dolazi priključni kabel i daljinski upravljač, a proizvod nema vlastiti izvor grijanja.

Za sve moguće upite stojimo Vam na raspolaganju.