Bosch akcija Jesen 2017.

Ove jeseni Bosch je pripremio akcijske pakete uz osiguranu dostavu na području Republike Hrvatske, puštanje u rad ovllaštenih Bosch servisera i produženog jamstva od 5 godina.

AKCIJA ZAVRŠENA !!


Kondenzacijski uređaji

Kondenzacijskom tehnologijom znatno se smanjuje potrošnja energije i emisije CO2. U usporedbi sa starijim uređajima može se uštedjeti do 30% na troškovima grijanja.

Dizalice topline

Koristeći besplatnu toplinu iz okolišnog zraka, dizalica topline ostvaruje uštedu energije koja je u kratko vrijeme isplaćuje investiciju.

Uljni kotlovi

- s modernom kondenzacijskom tehnologijom i energetskom učinkovitošću grijanja prostorija uvjetovanu godišnjim dobom od 90 %, pomoću ovog uljnog kondenzacijskog kotla možete sasvim jednostavno i učinkovito uštedjeti na energiji. - za novogradnje i modernizaciju instalacije grijanja - prikladan za obiteljske kuće za jednu i više obitelji - jednostavno i inteligentno upravljanje kotlom pomoću regulatora CW400.

Kotlovi na kruta goriva

Drvo je obnovljiva sirovina, a time je i obnovljiv izvor energije, ne šteti klimi pri izgaranju i nije komplicirano u proizvodnji, transportu i skladištenju. Nudimo vam širok asortiman kotlova na kruta goriva. Bosch i Buderus kotlovi su pouzdani i imaju dug vijek trajanja, te jamče dugotrajan komfor grijanja uz prihvatljive troškove.

Solarna tehnologija

Bosch i Buderus solarnim rješenjima, slobodna energija sunčevih zraka pretvara se u energiju za grijanje i pripremu tople vode. Time se doprinosi zaštiti okoliša i smanjenju računa za energiju.

Solarna podrška grijanju

Ako Vaš solarni sustav želite koristiti i za grijanje, to se može postići sa solarnom instalacijom za podršku sustavu grijanja. Odlukom za sustav s dodatnom podrškom sustavu grijanja, dodatno možete uštedjeti do 10% na troškovima grijanja.

Električni program

Njemačko inženjerstvo za vaš komfor sanitarne tople vode. Elektricne grijalice Tronic na raspolaganju su u različitim izvedbama i zapremninama. Pouzdana i komforna opskrba vašeg doma toplom vodom