Centrometal CentroPelet peći na pelete - Akcija

Predstavljamo Vam Akciju peći na pelete Centrometal CentroPelet koja traje do 28.02.2022. godine. Kupnjom Centrometal peći na pelete na poklon dobijate bežični Smart termostat za upravljanjem sobnom temperaturom u ovisnosti o zadanom vremenskom programu.

Centrometal CentroPelet

Zadnjih nekoliko godina domaći proizvođač kotlova i peći za centralno grijanje Centrometal na domaćem tržištu plasira peći na pelete komercijalnog naziva CentroPelet. U osnovi to su sobne peći na drvene pelete u nekoliko inačica:

1. Toplozračne peći na pelete tip Z6, ZS10, Z12 i ZR12

Centrometal CentroPelet Z12

2. Toplovodne i toplozračne peći na pelete tip ZV16, ZV20, ZV24 i ZV32

Centrometal CentroPelet ZV 16, 20, 24 i 32

3. Toplovodne peći na pelete tip ZVB16, ZVB20, ZVB24 i ZVB32

Centrometal CentroPelet ZVB 16, 20, 24 i 32

Toplozračne peći na pelete namijenjene su zagrijavanju prostora putem ventilatora toplim zrakom i smještaju se u sam prostor koji zagrijavaju te se kod njih putem stakla vidi plamen. Toplovodne peći su pak namjenjene zagrijavanju prostora putem centralnog grijanja toplovodnim cijevima i ogrijevnim elementima. Smještaj ovih peći nije nužan u samom prostoru u kome se nalazi.

Peći na pelete - potrošnja

U vrijeme stalnog rasta cijena materijala i energenta više se nego ikad obraća pažnja na potrošnju. Kada govorimo o pećima za grijanje ove vrste stalna je želja korisnika da ostvari što ekonomičnije grijanje, odnosno da utrošak energenta - drvenog peleta - bude što manja. Da bismo Vam pomogli optimizirati rad peći u ovoj akciji prilikom kupovine i isporuke poklanjamo Vam bežični sobni termostat koji se vrlo jednostavno instalira unutar samog proizvoda.

Smart bežični sobni termostat

Za ovu vrstu daljinske kontrole temperature nije Vam potrebna dodatna električna instalacija jer se bežični prijemnik instalira unutar same peći, a sobni termostat slobodno premještate po grijanom prostoru prema Vašim potrebama. Primjerice u dječjoj sobi želite postići veću temperaturu u odnosu na drugi dio stana. U tom slučaju sobni termostat jednostavno premjestite u željenu sobu i namjestite temperaturu. Tada će sustav peći na pelete raditi dok ne postigne željenu temperaturu u toj prostoriji, dok u preostalim dijelovima možete prigušiti ogrjevna tijela (radijatore) kako Vam ne bi bilo pretoplo. Na taj način sustav radi optimalno do zadane temperature i nakon toga se gasi. U suprotnom bez dodatne kontrole biste npr. morali namjestiti vrlo visoku temperaturu u prostoru gdje se peć nalazi kako biste zadovoljili zahtjev u dječjoj sobi. Optimalno korištenje i smanjenje sati rada peći direktno utječe na smanjenje potrošnje peleta, a time i uštedu kućnog buđeta.

Wifi upravljanje grijanje

Wifi upravljanje pametnim telefonom

Ovom prigodom prilikom kupovine Toplovodnih peći na pelete CentroPelet tipa ZV i ZVB uz poklon - bežični sobni termostat darujemo Vam i Wifi kontrolu istog. Na taj ćete način Vašim sustavom za centralno grijanje moći upravljati putem pametnog telefona. Pametna kontrola omogućuje zadavanje sobne temperature u ovisnosti o vremenskom programu, podešavanje uklopnih vremena i sata i prikaz trenutne sobne temperature. Aplikacija pametnog termostata je kompatibilna sa više sustava inteligentnog upravljanja npr. Google Assistant ili Amazon Alexa.

Smart bežični Wifi sobni termostat

Uz poklon daljinski termostat u promotivnom razdoblju i dalje Vam kao i do sada nudimo pogodnosti prilikom kupovine koje se odnose na načine plaćanja i dostavu proizvoda.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na sve već poznate kontakte.