Dostava robe na području Europske unije

Od slijedećeg tjedna spremni smo za isporuku opreme na prostoru Europske Unije i to za sve kupce. Način plaćanja koji ćemo omogućiti za početak je prijenos internet bankrastvom i nalogom u banci, plaćanje Diners, American Express karticama i korisnicima MasterCarda putem interneta na svim lokacijama na kojima je internet dostupan.

U naredna dva tjedna očekujemo definiranje cijena transporta za područje Slovenije, Italije, Austrije i Mađarske za koje ćemo u promotivnom razdoblju organizirati dostavu potpuno besplatno za kupovine iznad 1.500 EUR-a.

Dostava do kućnog praga

Kao što je to slučaj za područje cijele Hrvatske tako od 01.07.2013. i za područje cijele Europske unije organizirati ćemo dostavu svake kupovine do Vašeg kućnog praga u najkraćem mogućem roku i vrlo povljno odnosno besplatno za veće isporuke. Kvalitetu i ugodu kupovanja širimo Van granica Hrvatske i preporučamo se za buduću uspješnu suradnju.

Partneri distribucije u RH

Nadopunili smo listu partnera u distribuciji opreme za klimatizaciju za podrčuje Republike Hrvatske kako bismo Vam olakšali kupovinu klima uređaja kod Vašeg lokalnog partnera i kako bi kvalitetna usluga bila dostupnija na širokom području Republike Hrvatske.

Jeste li i Vi u potrazi za kvalitetnim rješenjem klimatizacije za Vaš dom ili poslovni prostor?