Klima uređaji 2011 Mitsubishi Gree Sharp

Kao i prethodnih godina i za ovu sezonu klimatizacije pripremili smo Vam široki spektar prije svega kvalitetnih i pouzdanih uređaja nižeg, srednjeg i višeg cijenovnog razreda. Da je prodaja klima uređaja već u punom mahu dokazuju već stotinjak kW isporučenih uređaja kućne i profesionalne serije u proteklom razdoblju. Usprkos krizi i padu platežne moći pravilo je da se sve veći broj kupaca odlučuje na kupovinu kvalitetnih uređaja.

Da Vam približimo ponudu uređaja u kratkim crtama krenimo od najnižeg cijenovnog razreda prema višem, najprije u mnosplit izvedbama pa do multi sustava.

Dakle, ako Vam treba pouzdan uređaj koji ne košta previše, a predviđen je mali broj sati rada onda je za Vas Gree Change Inverter snage 3,5 kW energetske klase A kojem cijena sa ugradnjom iznosi 4.700 kn.

Za razliku od prethodnih godina ove godine imamo novitet u uređaju kojeg smo smjestili između Gree modela i kvalitetnog modela Mitsubishi Electrica Power serije, i to proizvođača Sharp. Riječ je vrlo kvalitetnom i ultra tihom uređaju koji vrlo dobro prati vrhunske inačice klima, a cijena takvog 3,5 kW jakog uređaja sa ugradnjom iznosi 5.900,00 kn.

U slijedecoj klasi već standardno imamo u ponudi Mitsubishi Electric Power Inverter ili tzv. GE-35-ica koja je zasigurno best buy klima uređaj i akcijska cijena uređaja i montaže iznosi 6.950,00 kn. O ovoj klimi već smo puno pisali i smatramo da je nema potrebe puno hvaliti.

Za one koje žele nešto najefikasnije i to pogotovo za prostore u kojima će se klima uređaj koristiti i u fazi grijanja onda je naša preporuka Mitsubishijev Kirigamine oznaka FD35. Ovaj uređaj ima I-see senzor koji omogućuje skeniranje temperature prostora uz sam pod i distribucija toplog, odnosno hladnog zraka po prostoriji prema primljenim podacima senzora. Vrlo visoka temperatura ispuha, stabilna krivulja grijanja u minus temperaturama i vrlo visoka efikasnost razlog su što smatramo ovaj uređaj najboljim na tržištu. Cijena ovog uređaja sa ugradnjom iznosi 8.900,00 kn.

Trebalo bi tu spomenuti 5 kW uređaj Daikinovog Comforta koji je novitet i uz Daikinovu kvalitetu predstavlja zanimljiv uređaj za zahtjeve većih prostorija. Cijena FTX50GV/RX50GV sa ugradnjom iznosi 7.400,00 kn.

Što se tiče multisplit sustava u višem cijenovnom razredu kvalitetno Vam možemo ponuditi Mitsubishijeve i Toshibine modele brojnih kombinacija spajanja. Nakon testnog rada novih Gree multisplit sustava izrađenih na Daikinovoj platformi pogotovo u kombinaciji podnih jedinica možemo reći da je riječ o vrlo dobrim uređajima po vrlo pristupačnim cijenama.