Lentherm Invest solarni bojleri

Lentherm Invest proizvodi visokoučinske bojlere izrađene od kvalitetnog čelika. Bojleri su dvostruko emajlirani i opremljeni zaštitnom Mg-anodom. Izolacija je iz tvrdog poliuretana izrađen po DIN standardima da spriječi toplinske gubitke. Poliuretan je bez freona i kao takav bezopasan za okolinu. Vanjski plašt je od polistirola ili sky-a.

Mogućnost ugrađivanja El. grijača, automatike, termometra.


OWL – Bojler s jednim izmjenjivačem topline

Ugrađen je emajlirani izmjenjivač topline izveden od glatkih cijevi koji osigurava brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Mogućnost ugrađivanja El. grijača snage 2kW, 3kW i 6kW.

LGV - Ležeći bojler s jednim izmjenjivačem topline

Ležeći grijač vode izrađen od kvalitetnog čeličnog lima R St. 37.2. LGV bojleri su dvoslojno vruće emajlirani – keramik emajl. Imaju ugrađenu Mg-anodu, termometar i El. grijač sa regulacijom. LGV bojleri odlikuju se suvremenom konstrukcijom, estetskim oblikom i kvalitetnom izradom.

NGV - Samonosivi bojler s jednim izmjenjivačem topline

Samonosivi grijači vode pogodni za kotlove kojima služe kao nosač i mogu se smjestiti i na jako malim prostorima. Ugrađen je veliki trapezasti imjenjivač topline od glatkih cijevi. Mogućnost ugrađivanja El. grijača s priključkom 5/4“.


SGL - Solarni bojler s dva izmjenjivača topline

Ugrađena su dva emajlirana izmjenjivača topline izvedena od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Solarni bojleri SGL imaju ugrađeni termometar.

SGV-N – Solarni bojler s dva izmjenjivača topline i automatikom

Visokoučinski bojleri sa dva toplinska izmjenjivača od glatkih cijevi koje osiguravaju brzo zagrijavanje i dugi vijek trajanja. Ugrađen je El. grijač 2 -3 kW. SGV-N bojleri su opremljeni dvokružnom regulacijom koja omogučava automatsko djelovanje i digitalni prikaz temperature.