Activity doo Buzet: klima uređaji, podno grijanje

Activity d.o.o. Buzet bavi se prodajom, ugradnjom i održavanjem sustava klima uređaja i dizalica topline, postavljanjem podnog grijanja na području Primorsko-goranske i Istarske županije.

Zastupa proizvođače klima uređaja:

  • Mitsubishi Electric
  • Gree
  • Azuri
Activity Buzet - Ugradnja Gree multi split klima uređaja
Activity Buzet - Ugradnja Gree multi split klima uređaja Istra

Mitsubishi klima uređaji Istra

Na području Istre i primorja nudi veliki izbor klima uređaja japanskog proizvođača Mitsubishi Electric za kućnu i profesionalnu namjenu. U ponudi su zidni uređaji snage 2,5 - 7,1 kW, kao i ugradbeni klima uređaji (kanalni, kazetni, podni) u jednakom rasponu snage. Mitsubishi klima uređaji su spojivi na zasebne vanjske jedinice visokog energetskog razreda, ili na odgovarajuće vanjske jedinice koje podržavaju spoj više unutarnjih jedinica raspona učina do 14,0 kW.

Activity d.o.o. Buzet - Ugradnja kazetnog Gree klima uređaja

Gree klime u Istri

Velika ponuda Gree klima uređaja, najvećeg proizvođača klima uređaja na svijetu od malih snaga za stambene prostore i apartmane, do uređaja većih snaga za različite poslovne namjene: ugostiteljske objekte, urede, hotele, server sobe. Kako je turizam na području Istre i Primorja najrazvijeniji na Jadranu velik broj komercijalnih objekata svakodnevno se odlučuje na sustave klimatizacije Gree kao povoljno, pouzdano i kvalitetno rješenje. Sve opcije Gree klima uređaja potražite u web katalogu.

Ugradnja Gree klima uređaja Istra
Ugradnja Gree klima uređaja Istra

Ugradnja dizalica topline Istra

U današnje vrijeme poticajne energetske obnove u ponudi su dizalice topline Mitsubishi Electric Ecodan od 6,0 do 20,0 kW kapaciteta, te Versati dizalice topline najnovije tehnologije visoke energetske učinkovitosti proizvođača Gree. Brojne vile za odmor na području Istre danas putem dizalice topline Mitsubishi Ecodan osiguravaju grijanje toplovodnog podnog grijanja i zagrijavanje potrošne tople vode.

Activity Buzet - Ugradnja dizalica topline Istra
Activity Buzet - Ugradnja dizalica topline Istra

Ugradnja podnog grijanja

U sustavu ..birajte kvalitetno.. na području Istre i Primorja dobavlja i postavlja toplovodno podno grijanje najpoznatijih njemačkih proizvođača opreme za grijanje po pravilima struke uz jedinstveno jamstvo kvalitete. Toplovodno podno grijanja danas predstavlja najudobniju vrstu grijanja i u kombinaciji sa dizalicama toplina predstavlja best buy opciju za efikasno grijanje bez potrebe za dnevnim održavanjem i intervencijama što je slučaj kod odabira energenta poput drva ili peleta.

 

Kontakt:

  • Activity d.o.o.
  • Perci 14
  • 52420 Buzet
  • OIB 02715891367
  • M. +385 91 266 34 82
  • activity1activity@gmail.com
Activity d.o.o. Buzet - Ugradnja kazetnog Gree klima uređaja
Activity d.o.o. Buzet - Ugradnja kazetnog Gree klima uređaja
Activity d.o.o. Buzet - Ugradnja Gree klima uređaja
Activity d.o.o. Buzet - Ugradnja Gree klima uređaja