Vaillant električni bojler za centralno grijanje 18 kW

Šifra
908.65 € / 6846.22 knCijena za jednokratno plaćanje 962.10 € / 7248.94 knCijena za obročno plaćanje
Isporučivo:DA

Vaillant eloBLOCK/2 VE 18 kW predstavlja novu generaciju Vaillantovih električnih uređaja za centralno grijanje koji pružaju suvremen način grijanja privatnih stanova i obiteljskih kuća putem grijaćih tijela (radijatora).

Prednosti električnih bojlera za centralno grijanje

Rad ovih uređaja je sasvim automatiziran i gotovo nečujan. Uređaji su u potpunosti opremljeni sa svim radnim i sigurnosnim elementima. Sekvencijalnim paljenjem ogrjevnih spirala spriječeni su neželjeni impulsi u električnoj mreži prilikom uključivanja/isključivanja uređaja. Budući da je ovdje riječ o električnoj energiji, rad ovih uređaja u potpunosti ekološki, za njihov rad nije potreban dimnjak te ih je moguće montirati i u najmanje prostore jer ne koriste zrak za izgaranje.

Vaillant eloBLOCK/2 eBUS VE električni bojler za centralno grijanje
Vaillant eloBLOCK/2 eBUS VE električni bojler za centralno grijanje

Napredna komunikacija

U odnosu na prethodnu generaciju, nova generacija posjeduje elektronsku ploču s eBUS komunikacijom pa je sada moguća kombinacija sa svim eBUS sobnim termostatima ili atmosferskim regulatorima koji će sustav grijanja voditi u zavisnosti od vanjske temperature. Također, putem eBUS komunikacije, novu generaciju eloBLOCK-a će biti puno jednostavnije povezati u kompleksne sustave grijanja kao opciju podrške ili dogrijavanja.

Priključak električne energije

Za rad uređaja neophodan je trofazani priključak, osim za modele od 6 i 9 kW, kod kojih je moguće izvest monofazni priključak uz odgovarajući presjek električnih kablova.

Grijanje tople vode

Za još veću udobnost uređaj je moguće kombinirati sa indirektno grijanim spremnikom od 120 litara uz primjenu originalnog hidrauličkog spojnog seta.

Pošaljite nam Upit

Ispunite kratki obrazac kako bismo Vam pomogli sa Vašim zahtjevom

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Učinak grijanja 18 kW
Dimenzije uređaja VxŠxD 740x410x315 mm
Masa 24-27 kg
Razred energetske učinkovitosti D
Područje podešenja grijanja 25-85 C
Područje podešenja tople vode 35-70 C
Priključak električnog napajanja 3f ili 1f
Regulacija učinka modulirajuća