Podno grijanje sa postavom

Šifra
33.89 € / 255.35 knCijena za jednokratno plaćanje 35.68 € / 268.79 knCijena za obročno plaćanje
Isporučivo:DA

Nova generacija centralnog grijanja svakako u prvom redu uključuje podno grijanje kao idealan komfor, maksimalna ušteda, odnosno postizanje visokog stupnja učinkovitosti i pravilnu distribuciju toplog zraka. Niska temperatura koja je dovoljna za zagrijavanje objekta rezultira povećanom efikasnosti uređaja koji zagrijava potrebnu vodu kao što je dizalica topline ili plinski kondenzacijski uređaj. U tom smislu ostvaruje se ušteda energenta što je još jedna od prednosti upotrebe podnog grijanja.

Kako bi pojednostavili okvirne izračune troškova dobave i ugradnje podnog grijanja u Vašem domu ili poslovnom objektu donosimo Vam cijene materijala i usluge po m2 ugrađene površine grijanja.

Zbog velikog obima ugovorenog izvođenja strojarskih instalacija u narednom periodu nismo u mogućnosti kvalitetno ponuditi USLUGU UGRADNJE na području izvan PRIMORSKO-GORANSKE županije. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Cijena podnog grijanja po m2

U promotivnom razdoblju dobavljamo i postavljamo podno grijanje sa jamstvom kvalitete po cijeni od 255 kn po m2 (četvornom metru) uz minimalnu kvadraturu od 60 m2. U navedenu cijenu uključena je postava i materijal svih elemenata podnog grijanja po slojevima:

- rubna dilatacijska traka

- izolacijska podloga od stiropora i izolacijskog filma

- razvod cijevi po postavljenoj podlozi

- odzračivanje i tlačna proba

Izolacijska ploča podnog grijanja

Instalacijska podloga za podno grijanje
Instalacijska podloga za podno grijanje

U svojoj ponudi imamo cjelovite sustave pomoću kojih Vam u svim mogućim situacijama vezanima uz objekte stambene i gospodarske namjene nudimo promišljena rješenja: za podove, zidove i stropove, za grijanje i hlađenje, za mokar i suhi način gradnje, za novogradnju i objekte u sanaciji. Svi su sustavi prilagođeni često iznimno teškim uvjetima na gradilištima: iskustva iz prakse koristimo za prenošenje praktičnih znanja. Neovisno za koji se sustav odlučite, sve se komponente mogu brzo i jednostavno instalirati uz istovremeno visoku razinu sigurnosti i kakvoće.

S PE-Xa cijevima za grijanje radite s proizvodom kvalitete koju odlikuje činjenica da je „Made in Germany“. Uvjerite se u kvalitetu fleksibilnih cijevi pogodnih za rad na gradilištu izoliranih od ulaska kisika. Nepropusne cijevi spajaju se brzo i jednostavno tehnikom spajanja koristeći pomične navlake, a O-prsten nije potreban.

PE-Xa 17x2 cijev za podno grijanje
PE-Xa 17x2 cijev za podno grijanje

Svojstva cijevi za podno grijanje:

  • - Iz peroksidom umreženog polietilena (PE-Xa)
  • - Sukladno DIN 16892
  • - Podliježe stalnim vanjskim i unutarnjim kontrolama kvalitete
  • - DIN CERTCO registrirano (Registar-br. 3V226 PE-Xa te 3V227 PE-Xa) sukladno DIN 4726 / DIN EN ISO 15875
  • - Nepropusno na kisik sukladno DIN 4726

Tehnika spajanja s pomičnom navlakom:

  • - Trajno nepropusno
  • - Bez O-prstena

Razdjelna stanica

Razdjelna stanica za podno grijanje
Razdjelna stanica za podno grijanje

Ovisno o površini podnog grijanja i konfiguraciji objekta grijaču podlogu spajamo na razdjelne stanice od 2 do 12 krugova ugrađene u limenim ormarićima postavljenih podžbukno. U pravilu 11-13 m2 prostora moguće je spojiti na jedan krug grijanja. To bi značilo da za prostor od 100 četvornih metara bilo bi potrebno odabrati razdjelnu stanicu od minimalno 8 krugova. Jednostavne razdjelne stanice predstavljaju trošak od dodatnih 30 kn po četvornom metru.

Pošaljite nam Upit

Ispunite kratki obrazac kako bismo Vam pomogli sa Vašim zahtjevom

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Materijal izolacije Ekspandirani polistiren
Materijal multifunkcionalne folije PS folija
Ukupna visina 30-40 mm
Debljina izolacijskog materijala 10-20 mm
Toplinska vodljivost 0,031 W/mk
Otpor propusnosti topline 0,60 m2K/W
Debljina izolacijskog materijala trake 10 mm
Visina dilatacijske trake 180 mm
Materijal cijevi peroksidno umrežen polietilen Pe-Xa
Promijer cijevi 17x2
Prema normi DIN4726 nepropusno na kisik