Katalog i cjenik Frigosan.hr

Podno grijanje sa postavom

Cijena za jednokratno plaćanje: 243.44 HRK

Cijena za obročno plaćanje: 256.25 HRK

Šifra: USL-PODNO

Isporučivo: DA

Kako bi pojednostavili okvirne izračune troškova dobave i ugradnje podnog grijanja u Vašem domu ili poslovnom objektu donosimo Vam cijene materijala i usluge po m2.

Nova generacija centralnog grijanja svakako u prvom redu uključuje podno grijanje kao idealan komfor, maksimalna ušteda, odnosno postizanje visokog stupnja učinkovitosti i pravilnu distribuciju toplog zraka. Niska temperatura koja je dovoljna za zagrijavanje objekta rezultira povećanom efikasnosti uređaja koji zagrijava potrebnu vodu kao što je dizalica topline ili plinski kondenzacijski uređaj. U tom smislu ostvaruje se ušteda energenta što je još jedna od prednosti upotrebe podnog grijanja.

Cijena podnog grijanja po m2

U promotivnom razdoblju dobavljamo i postavljamo podno grijanje vrhunskog proizvođača Rehau po cijeni od 243 kn po m2 (četvornom metru) uz minimalnu kvadraturu od 60 m2. U navedenu cijenu uključena je postava i materijal svih elemenata podnog grijanja po slojevima:

- rubna dilatacijska traka

- izolacijska podloga od stiropora i izolacijskog filma

- razvod cijevi po postavljenoj podlozi

- odzračivanje i tlačna proba

Izolacijska ploča podnog grijanja

Instalacijska podloga za podno grijanje
Instalacijska podloga za podno grijanje

U svojoj ponudi imamo cjelovite sustave pomoću kojih Vam u svim mogućim situacijama vezanima uz objekte stambene i gospodarske namjene nudimo promišljena rješenja: za podove, zidove i stropove, za grijanje i hlađenje, za mokar i suhi način gradnje, za novogradnju i objekte u sanaciji. Svi su sustavi prilagođeni često iznimno teškim uvjetima na gradilištima: iskustva iz prakse koristimo za prenošenje praktičnih znanja. Neovisno za koji se sustav odlučite, sve se komponente mogu brzo i jednostavno instalirati uz istovremeno visoku razinu sigurnosti i kakvoće.

S PE-Xa cijevima za grijanje radite s proizvodom kvalitete koju odlikuje činjenica da je „Made in Germany“. Uvjerite se u kvalitetu fleksibilnih cijevi pogodnih za rad na gradilištu izoliranih od ulaska kisika. Nepropusne cijevi spajaju se brzo i jednostavno tehnikom spajanja koristeći pomične navlake, a O-prsten nije potreban.

PE-Xa 17x2 cijev za podno grijanje
PE-Xa 17x2 cijev za podno grijanje

Svojstva cijevi za podno grijanje:

  • - Iz peroksidom umreženog polietilena (PE-Xa)
  • - Sukladno DIN 16892
  • - Podliježe stalnim vanjskim i unutarnjim kontrolama kvalitete
  • - DIN CERTCO registrirano (Registar-br. 3V226 PE-Xa te 3V227 PE-Xa) sukladno DIN 4726 / DIN EN ISO 15875
  • - Nepropusno na kisik sukladno DIN 4726

Tehnika spajanja s pomičnom navlakom:

  • - Trajno nepropusno
  • - Bez O-prstena

Razdjelna stanica

Razdjelna stanica za podno grijanje
Razdjelna stanica za podno grijanje

Ovisno o površini podnog grijanja i konfiguraciji objekta grijaču podlogu spajamo na razdjelne stanice od 2 do 12 krugova ugrađene u limenim ormarićima postavljenih podžbukno. U pravilu 11-13 m2 prostora moguće je spojiti na jedan krug grijanja. To bi značilo da za prostor od 100 četvornih metara bilo bi potrebno odabrati razdjelnu stanicu od minimalno 8 krugova. Jednostavne razdjelnice stanice predstavljaju trošak od dodatnih 25 kn po četvornom metru.

Pošaljite nam Upit

Željeli bismo Vam pomoći u odabiru najkvalitetnijeg proizvoda prema Vašim potrebama. Pošaljite nam Upit, a naš tim će za Vas provjeriti da li je riječ o optimalnom rješenju, kao i rok i način isporuke, opcije plaćanja i sve druge Vaše zahtjeve koje možete navesti u poruci.
Ime i prezime

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Materijal izolacije Ekspandirani polistiren
Materijal multifunkcionalne folije PS folija
Ukupna visina 30-40 mm
Debljina izolacijskog materijala 10-20 mm
Toplinska vodljivost 0,031 W/mk
Otpor propusnosti topline 0,60 m2K/W
Debljina izolacijskog materijala trake 10 mm
Visina dilatacijske trake 180 mm
Materijal cijevi peroksidno umrežen polietilen Pe-Xa
Promijer cijevi 17x2
Prema normi DIN4726 nepropusno na kisik