Katalog i cjenik Frigosan.hr

Ugradnja dizalice topline Rijeka

Cijena za jednokratno plaćanje: 5700.00 HRK

Cijena za obročno plaćanje: 6000.00 HRK

Šifra: USL-1400

Isporučivo: DA

Nudimo Vam mogućnost ugradnje dizalice topline zrak voda po jedinstvenoj cijeni. Iako je riječ o relativno novom proizvodu na tržištu brojni izvedeni objekti naveli su nas na standardiziranje cijene ugradnje.

Ugradnja vanjske jedinice

Ugradnja Mitsubishi dizalice topline

Dizalice topline u split izvedbi sastoje se od vanjske i unutarnje jedinice - odnosno izmjenjivača freon/voda. Vanjska jedinica je uvijek smještena na pripremljeno betonsko postolje od kojeg vodi bakrena instalacija do pozicije danas več mini kotlovnica. Cijena standardne ugradnje dizalice topline uključuje do 4 m udaljenosti vanjske jedinice i unutarnjeg hidrobox-a. Potrebno je pripremiti električno napajanje na poziciji vanjske jedinice, najčešće u sklopu betonskog temelja koji ima izvedenu i drenažu za režim grijanja.

Ugradnja unutarnje hidro jedinice

Ugradnja unutarnje jedinice Mitsubishi dizalice topline

Na poziciji unutarnje hidro jedinice se vrši spajanje na dovedeni bakreni cjevovod i hidraulični sklop sustava grijanja ili grijanja/hlađenja. Slijedeći korak su tlačne probe, odnosno ispiranje instalacije i provjera na nepropusnost. Punjenje sistema i ožičenje sustava dizalice topline uvjet je da se može izvršiti unos parametarira i puštanje u probni rad. Kroz probni rad vrši se kontrola i fino podešavanje nakon čega Vam jamčimo dugovječni rad vaše dizalice topline uz maksimalni komfor.

Dopustite nam da Vaša dizalica topline bude naša briga!

Pošaljite nam Upit

Željeli bismo Vam pomoći u odabiru najkvalitetnijeg proizvoda prema Vašim potrebama. Pošaljite nam Upit, a naš tim će za Vas provjeriti da li je riječ o optimalnom rješenju, kao i rok i način isporuke, opcije plaćanja i sve druge Vaše zahtjeve koje možete navesti u poruci.
Ime i prezime

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Ugradnja vanjske jednice DA
Dobava i ugradnja bakrene instalacije 1/4" i 5/8" DA (4met)
Izrada proboja DA (1 kom x <70 cm)
Ugradnja unutarnje jedinice DA
Tlačna proba DA
Spajanje kabela napajanja DA
Puštanje u rad DA
Kontrola rada DA