Ugradnja dizalice topline Rijeka

Šifra
1128.13 € / 8499.86 knCijena za jednokratno plaćanje 1187.50 € / 8947.22 knCijena za obročno plaćanje
Isporučivo:DA

Nudimo Vam mogućnost ugradnje dizalice topline zrak voda po jedinstvenoj cijeni. Iako je riječ o relativno novom proizvodu na tržištu brojni izvedeni objekti naveli su nas na standardiziranje cijene ugradnje.

Ugradnja vanjske jedinice

Ugradnja Mitsubishi dizalice topline

Dizalice topline u split izvedbi sastoje se od vanjske i unutarnje jedinice - odnosno izmjenjivača freon/voda. Vanjska jedinica je uvijek smještena na pripremljeno betonsko postolje od kojeg vodi bakrena instalacija do pozicije danas več mini kotlovnica. Cijena standardne ugradnje dizalice topline uključuje do 4 m udaljenosti vanjske jedinice i unutarnjeg hidrobox-a. Potrebno je pripremiti električno napajanje na poziciji vanjske jedinice, najčešće u sklopu betonskog temelja koji ima izvedenu i drenažu za režim grijanja.

Ugradnja unutarnje hidro jedinice

Ugradnja unutarnje jedinice Mitsubishi dizalice topline

Na poziciji unutarnje hidro jedinice se vrši spajanje na dovedeni bakreni cjevovod i hidraulični sklop sustava grijanja ili grijanja/hlađenja. Slijedeći korak su tlačne probe, odnosno ispiranje instalacije i provjera na nepropusnost. Punjenje sistema i ožičenje sustava dizalice topline uvjet je da se može izvršiti unos parametarira i puštanje u probni rad. Kroz probni rad vrši se kontrola i fino podešavanje nakon čega Vam jamčimo dugovječni rad vaše dizalice topline uz maksimalni komfor.

Dopustite nam da Vaša dizalica topline bude naša briga!

Pošaljite nam Upit

Ispunite kratki obrazac kako bismo Vam pomogli sa Vašim zahtjevom

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Ugradnja vanjske jednice DA
Dobava i ugradnja bakrene instalacije 1/4" i 5/8" DA (4met)
Izrada proboja DA (1 kom x <70 cm)
Ugradnja unutarnje jedinice DA
Tlačna proba DA
Spajanje kabela napajanja DA
Puštanje u rad DA
Kontrola rada DA