ACC regulator konstante temperature

Pripremili smo Vam nove, još pristupačnije cijene, Seltron regulatora grijanja koji kao i do sada svojom plug&play tehnologijom čine prvi odabir automatika grijanja. Krajnji korisnik uz vrlo malo znanja o sustavu grijanja putem jednostavnog izbornika u samo nekoliko koraka može podesiti regulator do vrlo visoke funkcionalnosti. Osim toga i protekle godine razvojni tim učinio je korak više prema povezivosti pojedinih regulatora bus vezama i putem PC-a. U našoj nadogradnji novih verzija regulatora uskoro ćete na redizajniranoj web stranici Solarno grijanje moći pratiti ponašanje ugrađenih sustava na različitim lokacijama u realnom vremenu.

Od noviteta još su i dugo očekivani low cost regulator konstantne temperature koji će vrlo skraćenom logikom moći upravljati mješajućim krugom grijanja i cirkulacionom pumpom osiguravajući namještenu konstantnu temperaturu. Idealno rješenje koje će u kompaktnoj izvedbi kao motorni pogon biti dostupan za cca 1.000 kn i moći će upravljati sve češće ugrađivanom podnim grijanjem. Naziv ovog regulatora biti će ACC, a u prodaji bi se trebao naći kroz desetak dana.

Nešto naprednija opcija od ACC-a proizveden je SCC regulator kao osnovna verzija WDC regulatora naravno bez vođenja vanjskom temperaturom. Ovaj tip regulatora moći će poslužiti za jednostavna vođenja motornim pogonima na lokacijama na kojima su već ugrađeni i tamo gdje nije pogodno za ugradnju kompaktnog regulatora. Ovaj regulator nalazit će se u istom cjenovnom razredu kao i ACC.

Nove cijene za razliku od prošlogodišnjih zadržale su se u prijašnjim okvirima, dok su solarni diferencijalni regulatori nešto pojeftinili.