Frigosan.hr - Novi web sustav

Sa početkom 2021. godine za sve naše korisnike pripremili smo novi web sustav na domeni frigosan.hr. Proteklu 2020. „korona“ godinu iskoristili smo kako bismo Vam pružili još više informacija o proizvodima i uslugama koje nudimo. Postojeće Internet stranice o Centralnom grijanju, Podnom grijanju, Solarnom grijanju i Klima uređajima u prijelaznom razdoblju preusmjeravati ćemo na novi sadržaj kako bismo Vam olakšali pretragu i snalaženje.

Naslovnica

Nova naslovnica koja objedinjuje dosadašnje web portale sastoji se od pregleda zastupanih brendova, izdvojenih novosti iz svih područja kojim se bavimo, pregleda najtraženijih i istaknutih artikala iz „Kataloga i cjenika“, nasumičnog pregleda „Primjera ugradnje“ izvedenih radova i nasumičnog pregleda „Partnera“ u izvedbi radova. Na dnu Naslovnice možete pronaći poveznice za „Izradu ponuda za partnere“ i sučelje za „Online prihvat kartica“, kao i osnovne informacije o nama.

Novosti o grijanju i hlađenju

U glavnom Izborniku možete pronaći novosti podijeljene u nekoliko kategorija:

Odabirom kategorije prelazite na listu ponuđenih novosti grupe među kojim možete odabrati informacije o određenoj temi koja Vas zanima. Svaka novost sadrži pokoju sliku koja ju opisuje i informacijski tekst, te povezani sadržaj koji bi Vas mogao zanimati. Uz prikazanu novost možete pronaći kategorije svih „Novosti“ i „Kataloga i cjenika“, izdvojene artikle Kataloga, „Primjere ugradnje“ opreme za grijanje i klimatizaciju i pregled naših „Partnera“ u distribuciji i izvođenju sustava sa područja Hrvatske.

Katalog i cjenik

Novi katalog i cjenik opreme za grijanje i klimatizaciju sastoji se od glavnih kategorija:

Odabirom kategorije kataloga prelazite na listu ponuđenih proizvoda grupe među kojim možete odabrati artikl koji tražite. Svaki proizvod sadrži sliku koja ga prikazuje, informacijski tekst, tehničke karakteristike, dokumente za preuzimanje (upute, katalog, atesti, jamstveni list), povezani sadržaj koji bi Vas mogao zanimati kao npr. dodatna oprema potrebna za ugradnju određenog proizvoda. Uz prikazanu novost možete pronaći kategorije svih „Novosti“ i „Kataloga i cjenika“, izdvojene artikle Kataloga, „Primjere ugradnje“ opreme za grijanje i klimatizaciju i pregled naših „Partnera“ u distribuciji i izvođenju sustava sa područja Hrvatske.

Partneri

U ovom dijelu želja nam je približiti Vam informacije o našim partnerima s kojima uspješno realiziramo ugradnju sustava na širem području Hrvatske. Uz svakog partnera nalaze se kratke informacije o djelatnosti, kontakt podaci, te povezane informacije.

Primjeri ugradnje

Dosadašnje Reference zamijenili smo sa „Primjerima ugradnje“ gdje ćemo Vam s vremena na vrijeme prezentirati ugrađeni sustav za koji smatramo da bi Vam mogao biti zanimljiv i po nečemu specifičan. Uz svaki primjer ugradnje prikazati ćemo povezane informacije.

Frigosan info

Ovo je dio na kojem smo naveli našu misiju i sve osnovne podatke o nama koji bi Vam mogle zatrebati.

Kako ćemo migraciju i nadogradnju web portala odrađivati u narednom periodu dio sadržaja neće biti uvijek dostupan ili će se nalaziti na drugom području. Iz istih razloga molimo Vas za razumijevanje, prihvaćamo sve sugestije i pritužbe, a za sve moguće informacije stojimo Vam na raspolaganju na poznate kontakte.