Frigosan Rijeka otvoren novi izložbeni salon

Usprkos krizi uložili smo tijekom 2011. godine maksimalne napore kako bi za veliki broj kupaca sa područja Primorsko-goranske i Istarske županije otvorili novi multifunkcionalni centar grijanja sa modernim izložbeno-prezentacijskim salonom.

Kako je u vrijeme krize izraženija nego ikad važnost upotrebe kvalitetnih i visokoučinskih elemenata u suradnji sa partnerima opremili smo prostor vodećim proizvodima na tržištu iz područja grijanja, obnovljivih izvora energije i klimatizacije.

  • Za segment radijatorskog grijanja pripremili smo Vam prezentacijske modele zasigurno vodećeg proizvođača pločastih radijatora Vogel & Noot i to u već pristnom ventilskoj inačici i u novom T6 modelu koji je sve prisutniji u novim instalacijama grijanja. Riječ je o radijatorima sa srednjim priključkom koji premoštuju dosadašnje probleme pločastih radijatora vezane uz nemogućnost promjene veličina kod krivog dimenzioniranja.

  • Široki spektar belgijskog proizvođača ACV čiji proizvodi u segmentu pripreme potrošne tople vode zapravo nemaju pravu konkurenciju u smislu kvalitete i performansi. Za Vas smo pripremili najzanimljivije i najprodavanije artikle, a to su vakumski solarni kolektori na heat pipe tehnologiji, solarni bojleri po principu "drain back" i moderan elektrokotao E-Tech. Osim istih tu se nalaze i sve potrebne informacije o plinskom programu, direktnim grijačima potrošne tople vode i kotlovima na biomasu.
  • Emmeti podno grijanje - od A do Ž sve što je potrebno da u potpunosti steknete povjerenje u ovog talijanskog proizvđača čiji smo uvoznici za Hrvatsku, a njihovi proizvodi su prisutni na svim dijelovima svijeta.Osim elemenata upravljanja i podnog grijanja dostupne su Vam sve informacije o čitavom spektru proizvoda Emmeti-ja iz područja grijanja i klimatizacije.
  • Zasigurno najbolje opremljeni centar kada je riječ o regulaciji za grijanje manjih i srednjih objekata i produkciji tople vode na raspolaganju su Vam gotovo svi elementi automatika slovenskog proizvođača Seltron kojeg zastupamo u Hrvatskoj i organiziramo servis i tehničku podršku. Ukratko imamo: diferencijalne solarne regulatore do najsloženijih za upravljanjem više zona kolektora i više akumulacija, vremenski vođene regulatore čijim proširenjima nema granica, kompaktne vremenske regulatore CMP25, motorne pogone i mješajuće ventile, sobne termostate, elektromagnetne ventile i upravljačke elemente.
  • Iz područja kotlova na kruta goriva i pelet kotlova pripremili smo Vam po jedan vrhunski proizvode iz svakog segmenta. Instalirani Centrometalov pelet set zasigurno je broj jedan kada govorimo o pelet kotlovima za centralno grijanje jer se na njima grije pola Europe. Viadrusov U22 kotao najprodavaniji je kotao kruta goriva izrađen od gize u izvedbama od 3 do 10 članaka. Zanimljiv proizvoda ABC-a Concept 2 mini svojom jednostavom izvedbom i ugodnim vizualnim efektom plamena zadobio je veliko povjerenje kupaca, pa i nas u poslijednjih dvije godine.
  • U području klimatizacije smo pomalo bezkompromisni i za sve ljubiteljie vrhunske klimatizacije pripremili smo top modele proizvođača Mitsubishi Electric, a sam efekat i kvalitetu možete provjeriti u našem salonu. Pripremili smo modele serije Kirigamin u varijanti FD i ZEN. Ukratko vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena.
  • U sklopu multifunkcionalnog centra koji je namjenjen prodajnim i edukacijskim aktivnostima, smjestili smo i servisni centar opremljen gotovo svime što je potrebno za brz i efikasan popravak, kao i brzu prethodnu defektažu. Na raspolaganju su najmoderniji alati i instrumenti koji omogućuju prije svega točnu analizu sustava grijanja i klimatizacije.
  • Kako bi podigli na višu razinu ovlašteni servis i opravdali povjerenje proizvođača Mitsubishi Electric. Gree, Samsung, Centrometal i Seltron opremili smo malu ispitnu stanicu i osigurali sve potrebne rezevne dijelove za brzu intervenciju na Vaš poziv. Istoj je namjena i razvjanju novih proizvoda iz područja regulacija sustava i daljinskog nadzora Frigosan box čiji bi prototip trebao u 2012. ugledati svjetlo dana.
  • Dakle,ako imate potrebu za našim uslugama i uspijeli smo Vas zainteresirani posjetite nas u našim prostorima na adresi Obitelji Duiz 2, radnim danom od 8:00 do 16:00, a ako želite inženjerski savjet i složeniju ponudu dogovorite i najavite nam dolazak na broj telefona 051 322 587.