Kupujmo Hrvatsko

Dobar broj domaćih proizvođača opreme za grijanje ili općenito proizvođača u Hrvatskoj po već poznatom principu postaje ili već je vrlo cijenjena po državama Europe i svijeta, a u domaćim okvirima imaju polovičan uspijeh i slabu prihvaćenost.

Tako primjerice Centrometal 80% proizvodnje izvozi sada već gotovo u sve države Europe i vrlo je cijenjen proizvod u Austriji, Švedskoj, Njemačkoj i Francuskoj. TTO Termotechnik sa područja Rijeke proizvodi MS i inox razdjelnike za podna i centralna grijanja i ima zakupljenu proizvodnju za velikog njemačkog proizvođača opreme za grijanja čije ime ćemo ipak izostaviti.

U Zagrebu imamo tvornicu aluminijskih radijatora koji među rijetkima ima široki program visina i opcija spajanja i jednako tako ostvaruje vrlo dobar izvoz. U Štefancu se proizvode etažni kotlovi kamini na drva za centralno grijanje Senko koji su pred koju godinu dobili europski certifikat za proizvodnju i povečali izvoz.

Solvis u Varaždinu proizvodi danas zanimljiv program fotonaponskih modula za sunčane elektrane po najsuvremenijoj tehnologiji i samo 10% proizvodnje plasira na domaće tržište.

S obzirom da smo se uvjerili u kvalitetu domaćih proizvoda i njihovu konkurentnost u odnosu na brendiranje proizvode u našoj ponudi možete pronaći sve navedene domaće proizvođače i u svakom slučaju prilikom kupovine naša preporuka je Kupujmo Hrvatsko, jer upravo je taj proizvod među najcjenjenijima kod naših susjeda!