WDC i SGC Seltron regulatori grijanja

Seltron je u 2011. predstavio nove regulatore grijanja WDC koji predstavljaju zamjenu dosadašnjih Promatica D10 i D20. Kompaktni regulator CMP25 nadograđen je na inačicu CMP25-2 dok su se promjene dogodili i kod SGC diferencijalnim automatika. U više navrata navodili smo važnost uvođenja regulacije sustava grijanja i moguće uštede energije, a samim time i smanjenje troškova do 24% ovisno o energentu i ulaznim parametrima objekta.

Kao i dosada prednost ovih regulatora je kompaktna izvedba, pouzdanost i izuzetna jednostavnost korištenja primjenom tzv. "plug and play" sustava odabira shema i parametara. Da bi Vam učinili regulatore još dostupnijima pripremili smo Vam nekoliko najprodavanijih paketa po promotivnim cijenama.

DIFERENCIJALNI REGULATOR SGC 26
Složeni diferencijalni regulator koji zadovoljava najveći broj zahtjeva kada je u pitanju punjenje akumulacijskih spremnika toplinom korištenjem solarne energije i alternativnog izvora za dogrijavanje.
KOMPAKTNI REGULATOR CMP25-2

Kompaktni regulator za upravljanje mješajućim krugom grijanja vođen vanjskom temperaturom. Može služiti kao regulator konstantne temperature.

REGULATOR GRIJANJA WDC 10B BASIC

Jednostavna inačica regulatora grijanja za jedan mješajući krug i krug zagrijavanja sanitarne vode. Ovo je regulator koji bi svaka jednostavna podstanica morala imati.

REGULATOR GRIJANJA WDC 10

Složeniji regulator grijanja koji osim mješajućeg kruga i zagrijavanja potrošne tople vode može kontrolirati punjenje akumulacije toplinom iz solarnih kolektora. Ovaj paket zadovoljava sustave do jednog kruga grijanja.

REGULATOR GRIJANJA WDC 20

WDC20 je najveći pomak u regulatorima jer prvi do sada podržava upravljanje sa dva mješajuća kruga grijanja, punjenje spremnika PTV i upravljanje solarnim sustavom. Naravno moguć je i niz drugi izvedbi upravljanja sustavima, kao npr. punjenje bazena preko izmjenjivača topline.

Ukoliko imate sustav, a neznate koja bi automatika za Vas bila najprikladnija pošaljite nam shemi i mi ćemo za Vas izraditi najpogodniju ponudu.