Grundfos MQ 3-45 pumpa za povišenje tlaka

Šifra
0.00 € / 0.00 knCijena za jednokratno plaćanje 0.00 € / 0.00 knCijena za obročno plaćanje
Isporučivo:Obavezna provjera isporučivosti

Grundfos MQ 3-45 je samousisna centrifugalna pumpa koja služi u vodoopskrbi za povišenje tlaka bez obzira da li se radio o instalacije spojenoj na vodovodnu mrežu ili nezavisni izvor (cisternu).

Cjeloviti sustav

MQ je cjeloviti, sve-u-jednom uređaj, uključujući crpku, motor, membranski spremnik, senzore za tlak i protok, regulator i nepovratni ventil. Regulator osigurava automatsko pokretanje crpke dok traje potrošnja vode i automatsko zaustavljanje kad potrošnja prestane. Pored toga, regulator štiti crpku u slučaju greške/kvara.

Instalacija

Zbog svog kompaktnog dizajna crpka ne zauzima puno mjesta i lako ju je instalirati. Nije potrebno ostavljati prostor oko crpke.

Jednostavan rad

Osobina crpke je jednostavna kontrolna ploča sa ON/OFF gumbom i svjetlećim indikatorima radnog stanja crpke.

Samousisna crpka

Pošto se radi o samousisnoj crpki, MQ može usisavati i ispod razine crpke. Pošto dolazi napunjena vodom, crpka je u stanju podizati vodu sa dubine od 8 m u manje od 5 minuta. Ovo olakšava instaliranje i početak rada crpke i osigurava pouzdaniju opskrbu vodom u instalacijama gdje postoji opasnost od rada na suho ili curenja na usisnom crijevu ili cjevovodu.

Ugrađene zaštitne funkcije

Ukoliko je izložena radu na suho ili prekoračenju temparature, na primjer u slučaju blokiranja ili preopterećenja, crpka će se zaustaviti automatski i time spriječiti pregorjevanje motora.

Automatsko resetiranje

Jedna od osobina crpke je funkcija automatskog resetiranja. U slučaju rada na suho ili sličnog alarma, crpka će se zaustaviti. Pokušaji restartiranja će se vršiti svakih 30 minuta u periodu od 24 sata. Funkcija za resetiranje može se de-aktivirati.

Niska razina buke

Zahvaljujući svojoj hidrauličnoj izvedbi i unutrašnjem hlađenju, crpka je izuzetno tiha, što je čini podobnom za unutrašnju kao i vanjsku uporabu.

Tlačni spremnik

Ugrađeni tlačni spremnik smanjuje broj pokretanja i zaustavljanja u slučaju curenja u sustavu cjevovoda, osiguravajući smanjeno habanje crpke.

Održavanje

Servisno održavanje crpke nije potrebno.

Grundfos MQ 3-45 radna krivulja pumpe
Grundfos MQ 3-45 radna krivulja pumpe
Grundfos MQ 3-45 dimenzije pumpe
Grundfos MQ 3-45 dimenzije pumpe

Pošaljite nam Upit

Ispunite kratki obrazac kako bismo Vam pomogli sa Vašim zahtjevom

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Šifra artikla 96515415
Raspon temperature tekućine 0-35 C
Nazivni protok 3 m3/h
Nazivna visina 23 m
Maksimalna visina 45 m
Ulazna snaga 1000 W
Nazivni napon 1 x 220 - 240 V
Nazivna struja 4,5 A
Duljina kabela 2 m
Maksimalni radni tlak 7,5 bar
Cijevni priključak G 1"
Masa 13,3 kg