Katalog i cjenik Frigosan.hr

Gree GWH18QD unutarnja zidna jedinica

Cijena za jednokratno plaćanje: 2362.50 HRK

Cijena za obročno plaćanje: 2362.50 HRK

Šifra: GREE-UNUT.LO.18

Isporučivo: DA

Gree LOMO REGULAR GWH18QD snage 5,2 kW idealan je za zagrijati i rashladiti prostor od 50m2 do 55m2. Bijele boje, kompaktnog i modernog dizajna osvojiti će Vas 'skrivenim' ekranom ukomponiranim na panelu. Uz jedinicu dolazi i bežični daljinski upravljač s LED pozadinskim osvjetljenjem. Energetskog razreda A++ garantira nisku potrošnju energije, te je zbog toga idealan odabir za grijanje na niskim temperaturama jer zadržava preko 90% nominalnog kapaciteta na temperaturi od -10°C, garantira pouzdan rad do -20°C i ne stvara probleme u defrostu kao tradicionalni klima uređaji.

I-FEEL SENZOR

Nalazi se se u bežičnom upravljaču te može osjetiti okolnu temperaturu u prostoriji i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu na temelju kojeg unutarnja jedinica automatski prilagođava volumen i temperaturu ispuha kako bi se postigla maksimalna ugoda te istovremeno uštedjela energija.

WIFI-SUČELJE

Sučelje koje omogućava upravljanje klima uređajima preko smarthphone-a, tableta ili računala.

COLD PLASMA IONIZATOR

Uklanja preko 90% bakterija iz zraka, rješava se neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu zraka s više negativnih iona kisika. Cold plasma generator otpušta plazmu u svaki kutak prostorije. Uslijed kemijske reakcije plazma uništava bakterije koje uzrokuju propadanje i trovanje hrane te uzrokuju simptome infekcija kod ljudi.

Karakteristike proizvoda

Naziv karakteristike Vrijednost
Učin hlađenja 5200 W
Učin grijanja 5300 W
Dimenzije unutarnje jedinice V/Š/D 300/970/224 mm
Razina zvučnog tlaka unutarnje jedinice 45/43/41/38/35/34/31 dB
Rashladni medij R32
WiFi uključeno
Promjer cijevi (tekućina/plin) 6,35/9,52 mm
Međuveza vanjske i unutarnje jedinice 4*1,0 mm2

Potrebne su Vam dodatne informacije ?

Ime i prezime
Ime i prezime